maanantai 11. elokuuta 2014

271.

Huhhuh joo. Ihan kreisiä menoa ollut viime aikoina Keken kanssa! Hädintuskin ehdittiin käsitellä ja toipua ekasta voitosta, kun jo napsahti toinen perättäinen ykkönen tauluun. Eihän sellaista vaan tapahdu meille???  Tämäkin ykkönen tuli vähän samalla kaavalla kuin ensimmäinen, tasaisen reipasta vauhdinpitoa alusta loppuun, sillä erotuksella että nyt Keke pääsi keulaan jo 500m juostuna. Vähän kuski koitti ajaa karkuun mutta Keke senkun jolkki vaan sen minkä oli pakko, ihan voimissaan hölkkäili maaliin. Ette tiedä miltä tuntui katsella kun Keke taas kääntyi voittajaesittelyyn, siis niin järjettömän hieno fiilis ettei mitään rajaa!!! Onhan sen eteen tehty satoja ja tuhansia tunteja töitä, ja haaveiltu näistä hetkistä varpaat märkänä syksyn kurakeleillä ja sormet kohmeessa talven pakkasilla. Mutta että nytkö se ihan oikeasti muka sitten sen kaiken palkitsee, en vaan meinaa käsittää....


Ehkä ihaninta tässä on kuitenkin ollut se, kun ihmiset jotka näkevät Keken, sanovat että onpa se hienossa riskissä kunnossa! Mulla on ollut se pelko että jos se alkaa joskus juosta säännöllisesti kilpaa, ennemmin tai myöhemmin se alkaa kuihtua ja pudottaa lihansa vallan. Kekehän on rakenteeltaan sellainen kapea ja pitkälihaksinen, ei niinkään pyöreä ja muhkea. Juuri nyt se on oikein passelissa lihavuuskunnossa kilvanajoa ajatellen, ja toivottavasti pysyykin sellaisena. Nämä viime aikojen helteet yhdistettynä siihen että Keke ei juuri reissussa juo, ovat olleet pelottava yhdistelmä. 

Onneksi kotona on kuitenkin juoma ja ruoka normaalisti maistunut joten hyvillä mielin olen ilmoittanut sen seuraavaan starttiin. Välistä tulee hitusen liian lyhyt minun makuuni tämän hevosen kohdalla, vain 9 päivää, mutta toisaalta kaksi viikkoa tuntui jo melkein liian pitkältä kun en kauheasti raaski ruunaa kilpailukaudella starttien välissä lennättää, joten valitsin sitten näin. Ylipäätään sopivia sarjoja on nyt vähän huonosti tarjolla, aika yllättävää kun ajatellaan millä voittosummalla tässä kilpaillaan. Mutta siis, seuraava koitos on ensi sunnuntaina Vermossa, Amatööriohjastajien SM-osakilpailussa. 

Yleensä kartan niitä lähtöjä parhaani mukaan mutta jo mainitsemani heikohko sarjatarjonta ei juuri antanut meille vaihtoehtoja. Kuski sentään on parhaasta päästä, Sami Sandberg, ja se olikin meillä oikeastaan ehtona ylipäätään tuonne ilmoittaa. Rata-arvonta tavallaan suosi ja tavallaan ei suosinut, Keke starttaa numerolla yksi. Ei ihan optimaalinen paikka ei-ensiaskelilla-niin-nopealle avaajalle, mutta luotetaan siihen että ulkopuolelta lujaa ampaisevat valjakot tekevät sen verran rakoa että päästään nopeasti nousemaan toiselle radalle. Jos niin ei käy, niin ei sitten käy, mutta ei murehdita sitä sen enempää etukäteen :)

Se Kekestä. Aladdin sitten. Sehän teki oikein hyvän juoksun Kuninkuusravilauantain Kyvyt Esiin-divisioonassa Porissa. Nousi Moilasen ajamana takapareista kunniakkaasti viidenneksi upealla täyden matkan ajalla 15,4a! Aladdin jatkaa kilpailemista huomenna Teivossa, ja enköhän minäkin lähde oripoikaa paikan päälle moikkaamaan kun kerran näille kulmille tulevat :)

2 kommenttia:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta, muistat nyt vaan ottaa kaiken ilon irti menestyksestä, olet sen ansainnut!

    Diinikin sitten pyyhki persusta vastustajilla, mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitti!! Kyllä mä olen iloinnutkin ihan oikein tosi paljon, onhan tää nyt ihan kummallista!! Että muka tämmöstä oikeesti tapahtuu, mulle!?! :D Tosiasia kuitenki on ettei tätä loputtomiin kestä joten leuka rintaan ja eteenpäin :)

      Ja joo Diini oli huippu <3

      Poista