perjantai 15. elokuuta 2014

272.

Voi jee. Kylläpä nyt näyttää raviurheilu parastaan, nimittäin taas oli Aladdinkin voittovuorossa! Tiistaina se otti Teivosta tyylipuhtaan ykkösen kuolemanpaikalta tuloksella 17,4a.. Että mä olen iloinen ja ylpeä siitäkin, aivan mahtavaa että alkaa sekin hevonen mennä kykyjensä edellyttämällä tavalla :) Aladdin jatkaa seuraavaksi ensi tiistaina Oulussa, siellä on luvassa tasokas Nuorten Sarja. Harmittava takarivin lähtöpaikka, mutta luottavaisin mielin tuolla hevosella pitää tällä hetkellä raveihin lähteä :)

Minifanittaja Löllin kanssa hetkeä ennen starttia:

Kimppakaveri taas oli bongannut Kekestä uutisen Travrondenissa:


Heh, meidän Kekkonen, kansainvälisissä otsikoissa jo nyt ;) Toivottavasti lisää kirjoitettavaa lehdet saavat Kekestä jo sunnuntaina, kun Keke juoksee Vermossa Amatööriohjastajien SM-liigalähdössä. Rattaille hyppää Sami Sandberg ja lähtörata on 1. Pussiinjäämisen vaara on suuri, mutta eipä se nyt olisi mikään maailmanloppu jos hevonen vaan muuten on hyvä :)

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että sitkeä työ palkitaan. Onnea vielä! Ja tsemppiä tuleviin koitoksiin :)

    VastaaPoista
  2. Onnea! Olen blogiasi seurannut jo pidempään, kyllä on ansaittuja onnistumisia monen vastoinkäymisen jälkeen! Jee :)

    VastaaPoista
  3. Uusi Hevosurheilukin muisti Kekeä vihjeissään... taitaa siulla olla melkoinen kultakimpale. :) Pidän peukkuja sunnuntaille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos ja kiitos te kaikki! Eilen ei mennyt ihan putkeen mutta ei makeaa mahan täydeltä, ei muuta kun kohti uusia koitoksia! :)

    VastaaPoista