maanantai 28. heinäkuuta 2014

269.

Pikkuhiljaa alkaa taas toeta perjantaisesta shokkihoidosta jota Keke meille tarjoili, ja netistä olen kaivellut mm. seuraavanlaisia tekstinpätkiä ruunasta, ensin juoksuselostus ja maalikamerankuva Metsämäen sivuilta:


Myös paikallislehden toimittaja oli huomioinut Keken, sekä Birdland-kasvatin, O'le Birdlandin:


Mitä Keke on sitten startin jälkeen tehnyt? Ei mitään :D Ollut ja hengaillut vain, syönyt ja juonut hyvin :) Huomenna käydään Ekohepossa ja perjantaina ajan muutaman pikkuvedon.

Verkkopää heinäkasalla tänään:

Entäs muut hevoset? Huomenna ultrataan molemmat tammat. Pupun 90vrk ja Jasmin 30vrk ultrat. Voi, kunpa molempien alkiot olisivat tallella ja normaalisti kehittyneitä!!! 

Känkän kintereen haavakin on parantunut hyvin. Niin hyvin, että olen uskaltautunut jo ajamaan sillä muutaman kerran hölkkääkin, ja se on päässyt takaisin tarhaan. Treenin määrää lisätään asteittain, liki kolmen viikon koppihoito on hyvä syy ottaa varovasti hetken aikaa. Eikä haavakaan täysin ummessa ole niin ei viitsi sitä ehdointahdoin ratkoa auki kaahaamalla. Känkkä on erittäin tyytyväinen tarhailija, kyllä sillä meinasi jo kopin seinät kaatua päälle, ja se kolistus ja paukutus oli melkoista. Nyt päivät ovat taas hiljaisia, kun yön tarhaa niin on vain mukava päivät huilata :)

Känkän selfieitä hevonpersieitä viime päiviltä:

25.7.2014 klo 22.30, alkaa jo vähän hämärtää

26.7.2014 klo 21.30 kohti auringonlaskua
 
On mulla Aladdinistakin kerrottavaa: Poika starttaa seuraavan kerran Kuninkuusraviareenalla eli tietenkin Porissa, lauantain Kyvyt Esiin-divisioonassa! Kaikki fanit sitten suureen ääneen kannustamaan Lölli ja Ari Moilanen ykkösenä maaliin!!! ;)

6 kommenttia:

  1. Saisit päivittää useammin ;) sun juttuja on kiva lueskella :)

    VastaaPoista
  2. Työ kävitte taas kipasemassa - onnee ykkösestä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikki! Aika huikee fiilis, epäusko pukkaa päälle kun katsoo kotona tuota hömelöä lapasta, että miten se startissa menee noin upeasti. Aivan mahtava hevonen tuo Keke <3 Koitan ehtiä kirjoittaa uuden postauksen tänä iltana mutta olen tällä hetkellä hurjan kiireinen koska aloitin opiskelun tänä syksynä. Sen lisäksi perhe ja hevoset - aikaa blogille ei juurikaan ole ollut. Mutta uutta kirjoitusta luvassa siis lähiaikoina kuitenkin :)

    VastaaPoista
  4. Uutta blogitekstiä siis odotellessa :)

    VastaaPoista