maanantai 14. heinäkuuta 2014

265.

Mitä meille? Tiistaina Teivossa nähdään ehkä tämän bloginpitäjän näkövinkkelistä jännittävin startti aikoihin, kun saman lähtöauton taakse asettuvat sekä Aladdin Birdland että Ceasar Boko :) Meillä Keken kanssa on kaikki hyvin, ja niin kuulemma Mikollakin Aladdinin kanssa. Parempi voittakoon, tai olkoon ainakin ennen toista maalissa! 

Keke hiitin jälkeen kotona jalkojen viilennyksessä

Mulkoilua

Känkän kanssa ei sensijaan ole kaikki hyvin. Se onnistui muutama päivä sitten viiltämään tarhassa piehtaroidessaan aitalangalla kintereensä halki, niin pahoin että tikata tarvi ja nyt ollaankin sitten koppihoidossa ja penisilliinikuurilla. Näillä keleillä haavanhoito on melko haasteellista mutta olen onnistunut siinä mielestäni kohtuullisesti. Koko jalan nivuseen saakka yltävä turvotus on jo laskenut, ja turvoksissa on enää vain kinner, sekin kohtuullisesti. Känkkä ei ole ollut kovin yhteistyöhaluinen potilas mutta haava on hoidettu monta kertaa päivässä - vaihtoehtoja kun ei tarjota. Luonnollisesti kyseessä on oikea takanen -  aivan kuten Pupullakin, mutta toivotaan nyt että tämä tästä paranisi vähän helpommin kuin Pupun vuohisen haava. Peukuttaa saa :)


Pupusta puheenollen, se ja Jasmi pääsivät loppukesäksi naapurin peltoon kesänviettoon. Mikäpä siellä niiden ollessa, syödessä, nukkuessa ja paarmoja hätistellessä :) Voisin muuten veikata Pupun kantavan orivarsaa, niin karjas siitä on yhtäkkiä tullut. Etusta lyö muille hevosille, mylvii ja hörhöttää kaula kaarella. Taitaa olla raskaushormonit sekoittaneet neidin pään oikein kunnolla. Mitähän mahtaisi radalla noin tuimana ollessaan oikein mennäkään? :D




Ja vielä sellainenkin juttu, että viime sunnuntaina meidän viime syksyn huutokaupassa Nurmoksen Timolle myymämme kasvatti Ray Mysterio juoksi Halsualla opetuslähdön hyväksytysti aikaan 34,0. Pikkujuttuja toki nuo opparit kilpahevosen uralla, mutta mukavalta tuntuu se että kaikki meidän kasvattamat varsat jotka ovat saaneet elää oppari-ikäisiksi ovat sen myös hyväksytysti suorittaneet :)

Kuvakaappaus Toto-tv:stä, "meidän" Reima keulassa :)

4 kommenttia:

  1. Miltä se Pupun jalka nykyisellään näyttää? Nyt ku sitä ei oo ollenkaan ressailtu tai liikuteltu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se jalka on aika stabiili, vähän pöhöttynyt ja lämmin. Liikuttanut en ole tammaa nyt yhtään, pellolla se on aikaansa viettänyt. Mutta kyllä kun sillon tammat päästettiin laitumeen ja ne siellä jonkinverran spurttaili, kummasti oli taas lepuutuksessa se kipeä jalka. Ei se kyllä normaali ole!!!! Mutta olkoon tommoinen kun ei kerran pahemmaksi mene.

      Poista
  2. Hip hei! Onnea Aladdin ja siunkin tallille puhdas juoksu - siitä se Kekekin alkaa lämmitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos - molempiin ollaan oikein tyytyväisiä!!! :)

      Poista