keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

267.

Mihin tää viikko taas oikein katosi?? Jälleen tiistai, vastahan me oltiin itsekin tiistairaveissa?? No, huomaa päivien vierimisen siitäkin että nyt kun katson ulos, ulkona on pimeää. Pimeää, yhyy, kyllä Suomen kesä ja valoisat yöt kestävät aivan liian lyhyen aikaa! No, lämmintä kyllä nyt on ollut, eipä siinä mitään. Mutta sadettakin on saatu, tässä puhelimella kaukaa otettuja ja kovasti suurennettuja kuvia Kekestä tarhassa yhdenkin oikein sateisen päivän jälkeen:





Just nyt sama tarha suorastaan pölisee... Vaihtelevaa on siis ollut. Päivät ovat niin kuumia että Keke viettää päivät sisällä ja yöt ulkona. Se tuntuukin sopivan sille oikein hyvin. Aamupäivällä jos menen talliin vaikkapa tuntikin siitä kun olen hakenut sen sisään, siellä se koisaa pitkin pituuttaan päiväunilla :) Moni onkin varmasti huomannut että olemme startissa perjantaina Turun lounasraveissa. Nyt saatiin ihan kohtuullinen lähtöpaikka, rata 3. Hevonen on tuntunut hyvältä ja pirteältä, ja huomenna käydään vielä notkistelemassa paikat auki vesimatolla Ekohepossa.

Kaverilta tullut kuvaviesti tältä päivältä, palanen Toto-lehteä:

No, eipä tarvi odottaa enää montaa päivää ja taas olemme vähän viisaampia siitä missä mennään :) Tänään tajusin myös kaverin kanssa puhelimessa puhuessani iloita sellaisestakin asiasta että kun hevonen juoksee lounasraveissa, sehän tarkoittaa sitä että minun ei tarvi olla kuin puoli päivää syömättä!!! :D Iltaravipäivänä ei oikein mikään muu kuin kahvi mene alas, ja olo onkin sitten kriittisellä hetkellä kohtalaisen heikko. Mutta lounareissa ei tottatosiaan tarvi jännittää lainkaan niin pitkään, hyvä hyvä :)

Mitäpä Känkkä Ränkkänen sitten? Haava on parantunut hyvin. Vaikka kelit ovat olleet haavanhoidollisesti haastavat, ei mitään massiivista märkimistä ole tapahtunut vaan vekki on mennyt pikkuhiljaa umpeen. Jonkinverran se liikalihaa kasvattaa, mutta Lotagenilla olen taistellut sitä vastaan. Tamma on myös aloittanut kävelytreenit, sekä Ekohepon kuivakävelymatolla että narun päästä. Valjastanut sitä en vielä ole, pelataan varman päälle ettei pahassa paikassa oleva haava vain ratkea. 

Can Can haavan suihkutuksessa, hoitovuorossa Pemppu melkein 4v:




Mikäpä mun on täällä ollessa kun miniapu tekee kaikki "tylsät työt", kuten käärii pintelit:

Semmoista meidän omille hevosille. Entäs Aladdin? No sehän kävi juoksemassa sunnuntainakin kilpaa, Haapajärvellä, mutta laihanlaisin tuloksin. Laukkasi vähän lähdön jälkeen ja jäi hännille. Teki sieltä aivan asiallisen esityksen nousten lopussa vielä viimeisille rahoille. Saas nähdä missä saadaan sitä seuraavan kerran kannustaa? :)

6 kommenttia: