maanantai 19. toukokuuta 2014

255.

Tammat vietiin eilen taas oriasemalle, tällä kertaa tiineystarkastukseen. Muutama meidän perheestä saattoi sillä reissulla rakastua, nimittäin tähän:



Kyseessä siis 1v tammavarsa The Jade Caramel, isä tällä ihanuudella tietenkin Choco Chip Hanover. Varsa joka toi itselleni voimakkaan déjà-vu:n, tämän kaverin minä jo tunnen! Oliko se sitten ulkonäkö joka toi mieleen rakkaan Fantani, vai mikä, en tiedä. Joka tapauksessa aika upea varsa.




Tänään sain sitten tiedon Jasmista. Tiine on!!! Sopii tuulettaa!!! \o/ \o/ \o/ Pupun kuulumisia joudutaan odottelemaan keskiviikkoon saakka, se kun siemennettiin uudestaan vielä Jasmia myöhemmin. Peukkuja sopii pitää pystyssä senkin puolesta, mutta olen kyllä varautunut siihen että se on tyhjä. Onneksi vielä on koko pitkä kesä edessä ja monta kiimaa aikaa siemennellä sitäkin :)

4 kommenttia:

  1. Oi onnea! Nyt laitan teille kaikki peukut ja varpaat pystyyn et kaikki menee hyvin! Toivotaan et Pupukin olis tiine :) Meillä tarkastellaan ens viikolla ja jännittää ihan hitosti jo nyt :P Ja onpa kaunis tuo varsa! Vaihtaneeko pian omistajaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tsempitykset sinnekin ens viikon tarkastuksiin!!! :)

      Poista
  2. Ennen kun luin tekstiäsi niin katsoin juurikin tuosta ekasta kuvasta, että onpa Fantan näköinen! Pian se jo sun laitumellas jolkottelee :). Onnea tiineestä tammasta, eiköhän Pupukin tiineeksi tule, ennemmin tai myöhemmin! -Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja livenä se oli sitä vielä enemmän, ihan samannäköinen kun Fanta sillon kun hyppäs ekan kerran Niemisen tallin pihaan Mäkisen auton lavalta, kauheella loikalla koko lastaussillan yli maahan saakka ja mä olin myyty <3 -Kiitos, ja niinkus jo tiiätkin, Pikkupupusta odotellaan ensi kesäksi <3

      Poista