sunnuntai 18. toukokuuta 2014

254.

Se on viime viikot ollut tiivistä hiitinajoa Keken kanssa, ja pikkuhiljaa ollaan päästy myös Känkkä-Canccusen kanssa treenimoodiin. Molempia on hoidettu kraniosakraalihoidolla ja jättiharppauksin on menty sen jälkeen eteenpäin. Keken kanssa ollaan jo niin pitkällä että jopa koelähtö välkähtelee ajoittain mielessä, saas nähdä päästäänkö tässä todellakin lähiaikoina tositoimiin??? Tänään kuitenkaan ei ollut treenejä kummallakaan hevosella, vaan saivat treenata ihan itse itseään kun laskin ne laitumeen ilakoimaan. Eipä todellakaan ollut riemulla rajaa, tässä muutama kuva muistoksi tänne blogiinkin:

Can Can:









Ceasar:











9 kommenttia:

  1. Pirkko-pötkökin siellä... Montako irtokenkää tuli rallituksen seurauksena? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirkko The Kirittäjä :) Ja mun sepän jäljiltä ei ole kuule irtokenkiä ;D

      Poista
    2. Hienoa! Lähetä se käymään meillä, täällä olis yks etu- ja yks takapää laitettavana... :P

      (+ Crowmooria, savupoRooo ja ruisnappeja tarvittaessa)

      Poista
    3. Kuulostaa ällöttävän hyvältä tarjoukselta, lähinnä kysymys kuuluu; Missä välissä se ehtis?!?!? En tajua miten ihminen, joka on "vaan" kotona, voikin olla niin jumalattoman kiireinen. Joka päivä jotain, ja parhaana tuplabuukkauksia niin että oon joutunut perumaan omien sähläysteni takia joitakin menoja... Voi olla että sä joudut tällä kertaa selvittään noi molemmat pääs itse, mut oota vaan, kunhan Vesan loma alkaa, arvaa tuunko? (Ei sen väliä vaikkei ois mitään päätä kengitettävänä, Crowmoor, savupoRo ja napit uppoo silti!!)

      Poista
    4. Ainiin ja piti kysyä, osaatko selvittää Keken kakkoskuvan askellajin? Mä en osaa :D

      Poista
    5. Siis mun piti kysyä tota askellajia jo ihan ekaa kertaa kommentoidessa, mut sit se jäi jonkun sisäänkirjautumisen jalkoihin tai jotain. Olisko se joku töltinsukuinen lajike? En kyllä osaa sanoa. Joku hyvin harvinainen ja mielenkiintoinen kuitenkin!

      Oon tässä tehny empiiristä tutkimusta ja todennut, että yksi rasia savupoRoa riittää tarkalleen yhteen pussiin nappeja. Pörrrfekt kompinazuun! Huolestuttavan helposti semmonen vaan uppoaa.

      Poista
    6. Ehkä jotain sellasta, mut oli mitä oli niin näyttävää ja lennokasta :D :D

      Ja mä olisin voinut kertoa sen sulle kyllä, siis poRokulutus/pss. Totesin meinaan jo sillon kun poronappineitsyys meni, että se on poropaketti per pussi. No, mut hyvähän se että teit tarkistusmittauksen, niin ei tartte arvuutella!

      Poista
    7. Olen tehnyt parikin tarkistusmittausta... :P Nyt on koeajossa valkosipuliversio napeista kera ruohosipuli-cb:n, toimii sekin (ku chiliä ei ollu kaupassa jossa kävin).

      Poista
  2. Hienot hevoset ja hienot kuvat :)

    VastaaPoista