torstai 15. toukokuuta 2014

253.

Lupailin jo aikoja sitten raporttia myös Aladdinin kauden avausstartista. No, tarpeeksi kun vitkastelin niin saankin nyt tehdä yhteenvedon kolmesta startista... Pitkän talvitauon jälkeen Aladdin siis palasi tositoimiin Kajaanissa paikallisraveissa 27.4 tehden heti oikeinkin ilahduttavan esityksen, ollen täyden matkan voltissa kahdenkympin pakilta toinen ajalla 19,1. 

Seuraavaksi kutsui Eurajoki 3.5. Siellä hevonen oli myös oikein positiivinen, vaikka sijoitus oli vaatimattomasti  kahdeksas. Aika 18,3 täydestä voltista. Kerrottakoon että lähtötilanteessa oli sählinkiä ja koko lähtö olisi pitänyt palauttaa, mutta näin ei tehty ja niinpä Lölli antoi kilpakumppaneilleen extratasoitusta ainakin parisenkymmentä metriä lisää. Jokatapauksessa mukava suoritus tämäkin :)

Kolmas startti juostiin 10.5 taas Kajaanissa, ja jälleen 2100m volttilähtö, 20m pakilta. Omistaja-valmentaja-ohjastajan mukaan hevosella oli taas "Löllipäivä", meno ei ihan maittanut mutta kapusi ori kuitenkin nihkeännahkeasti neljänneksi ajalla 19,2.

Seuraavaa starttia valmentaja on jo katsellut mutta ainakaan vielä ei ole mihinkään ilmoittanut. Mielenkiinnolla odotellaan jatkoa, eiköhän se dieselmoottori siitä taas pikkuhiljaa starttien myötä lämpene! :)

Fiilistelyä; Hankasalmi 3.7.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti