keskiviikko 26. helmikuuta 2014

235.


Aladdinin Tarina osa II:

Tammikuussa 2013 "voitettiin" Pilvenmäen harkkareissa. Kahdesti :) Virtaa riitti myös tarhassa rallitteluun:


Kevät toi mukanaan myös sairasteluja. Rakkulainen kurkunpää, köhähtelyä, limaa. Eikä meinannut helpottaa millään. Hiitillekin vielä lumikeleillä kuitenkin kerettiin.


Koko kevät meni vuoroin treenaten, vuoroin hengitystieongelmia potien. Välillä ori tuntui miljoonalta, välillä meno oli supertahmeaa. Mysteeriksi kuitenkin jäi, sillä kesäkelien tultua ongelmatkin helpottivat. Alkoi kilvanajo.

Ehkä kesän paras hetki; Hankasalmen Heinäravien kakkonen :) Näistä raveista alkoi myös Aladdinin ja Mikon yhteistyö.

Teivossa. Tämän startin jälkeen Aladdin muutti ensimmäisen kerran Mikon hoiviin.

Turnee oli parin startin mittainen, toinen onnistui, toinen ei. Kotiuduttuaan Aladdin pääsi Ekohepon hemmotteluhoitoihin.


Loppukesäänkin mahtui muutamia startteja. Syyskuu oli yhtä juhlaa, kaksi peräkkäistä kakkossijaa, ensin Kriteriumkokeessa Teivossa, sitten Lappeenrannan Nuorten Sarjassa. Harvinaista herkkua!!

Teivossa 3.9.2013. Tässä kuskina ensimmäisen kerran Mikko osaomistajana, kaupat Aladdinin puolikkaasta tehtiin samana päivänä:

Lappeessa 16.9.2013

Kriteriumkarsinnoissakin käytiin urheilumielellä koittamassa. Menestystä vailla, mutta kokemusta rikkaampana tultiin kotiin. Eipä joka tytön hevonen pääse edes karsintoihin! Startin jälkeen kävi ilmi, että hevonen oli juuri tärkeänä päivänään piilevästi sairas. Yskimisestä ei ollut startin jälkeen tulla loppua :(



Lokakuussa Aladdin lähti taas Mikkelin 75-startin kautta Hankasalmen siirtolaan, juosten sieltä käsin kauden kolme viimeistä starttiaan, Kuopio, Jyväskylä, Seinäjoki. Menestystä ei enää tullut.

Seinäjoen Kasvattajakruunukarsinnan kurat pois kropasta

Talvitauolle siirryttiin klinikan huoltotoimenpiteiden kautta. Painetta oriiseen alkoi kertyä niin että kun ilmeet alkoivat jatkuvasti näyttää tältä;


- Täällä ei moista menoa jaksettu katsella, vaan tammikuun 2014 alkajaisiksi Aladdin sai muuttaa talvitreeniin Hankasalmelle. Ja sillä tiellään se on edelleen.

- - - - - - - -

Nimittäin itseasiassa.

Siinä pääsi käymään niin, että Aladdinista tuli tänään 25.2.2014 kokonaan Mikon hevonen. Kauppa roikkui ilmassa jo jonkin aikaa, ja nyt se sitten toteutui. Olo on hämmentynyt, yllättynyt, iloinen, surullinen, haikea, tyytyväinen, kaikinpuolin sekava. En missään nimessä ollut vakavissani suunnitellut luopuvani oriista, mutta joskus tilanteet vain tulevat eteen ja menevät niinkuin menevät. Tällä kertaa kävi näin, Hankasalmi sai Aladdinista pysyvän vahvistuksen ja minä katselen hölmistyneenä tyhjää karsinaa. Missään nimessä kauppaan ei liity minkään maailman eripuraa vaan meidän kimppa toimi 100% hyvin, ajatukset ja näkemykset kohtasivat täysin, mutta Mikko halusi hevosen ja kun hinnasta päästiin yhteisymmärrykseen, ei paluuta enää ollut!

- - - - - - - -

En oikein tiedä mitä Aladdinin blogille nyt tapahtuu. Varmasti Mikko jatkossakin raportoi minulle oriin kuulumisia joita voisin sitten mahdollisesti sillointällöin tänne päivittää. Eri asia, haluanko? En tiedä. En todellakaan tiedä. Tätä uutta, hämmentävää tilannetta täytyy nyt ainakin pureskella rauhassa jonkin aikaa.

Upea ystäväni Aladdin <3

13 kommenttia:

  1. Heyyy, whaaat?! Emme ihan saaneet tuhatta tarinaa Aladdinista... Aladdinin löytyy kuitenkin Hippoksen hausta, joten veikkaan, etten ole ainoa, joka seuraa oriin matkaa jatkossakin. Ethän sie katoa blogikartalta? Mitä suunnitelmia siulla on jatkosta?

    VastaaPoista
  2. Mitääääh? No tälläistä juonenkäännettä en kyllä ihan heti uskaltanut odottaa, löit kyllä nyt ihan ällikällä! :D :( :) :/ Kaikkea hyvää Aladdinille jatkossa ja toivottavasti jatkat blogin kirjoittamista, kertomalla vaikka niistä heposista mitä itsellesi jätit, mikäli et tulu täysin järkiisi ja myynyt samantien kaikkia pois ;) t. Anonyymi vakiolukija :)

    VastaaPoista
  3. Voih, tulipas yllätyksenä! :/ Kaikkea hyvää heille jatkoon! :) Älä vaan lopeta bloggaamista kokonaan, sun juttuja on niin kiva lukea! :)

    VastaaPoista
  4. 766 juttua jäi nyt kirjoittamatta mutta ei voi mitään... Pällin ja Pupun seikkailuita odotellessa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti vaihdat blogin nimeksi "Pällin tuhat ja yksi tarinaa" :D Kannatetaan!

      Poista
  5. Aavistelin jo edellistä postaustasi lukiessani tämän, jotenkin oli sellainen haikee vire tekstissä. Toivottavasti saadaan lukee teidän heppojen touhuista kuitenkin jatkossakin. Tsemppiä tulevaan:)

    VastaaPoista
  6. Oho, jopas oli yllättävä käänne mutta onnittelut kuitenkin kaupoista!

    Minäkin toivon että jatkat kirjoittelua teidän muista hevosista joko tässä blogissa tai sitten aloitat alusta uudet tuhat ja yksi tarinaa. :)

    VastaaPoista
  7. Oho!! Enpäs osannut tälläista käännettä odottaa... Toivon myös, että tuhannet tarinat jatkuvat, vaikkakin uusin päähenkilöin.

    VastaaPoista
  8. Jatkat kylllä kirjoittelua! Näitä postauksia on ollut tosi kiva lukea ja ihan aina koneella käydessä on tullut tuhat ja yksi tarinaa katsottua :)

    VastaaPoista
  9. Hanna mä en kyllä ylläty enää mistään sun juonenkäänteistä. Jos jotain oon susta oppinut tän13 (!) vuoden aikana mitä ollaan tunnettu, niin ainakin sen, että sun kanssa mitä vaan voi tapahtua! Et tietenkään lopeta kirjoittamista, kohde vaan vaihtuu sujuvasti Pupuun ja Kekeen! T. Eeva

    VastaaPoista
  10. Uusi varsa kehiin niin tarinat jatkuvat :)

    VastaaPoista
  11. Jatka ihmeessä kirjoittelua. Jotenkin olin ajatellu, että teidän yhteiselo jatkuis vielä pidempään, mutta niinhän se on, että raha ei vaivaannu tai loukkaannu.

    Toivotan Aladdinille hyvät jatkot ja todellakin toivon, että sun tallin kuulumisia voidaan vielä lukea tästä blogista.

    Nimimerkillä: alusta asti mukana, Tiina.

    VastaaPoista
  12. Olipas todellakin yllättävä käänne, kun luulin aina, että Aladdin on sulle se hevonen, joka ei koskaan lähde kotoa minnekään. Mutta elämä jatkuu! Onnea hevoskaupoista ja tsemppiä Aladdinille jatkoon. Minäkin toivon kovasti, että jatkat vielä kirjoittelua.
    Kevättä kohti, uudet tuulet vain puhaltamaan! :)

    VastaaPoista