sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

236.

Kiitos teille kaikille kommenteista joita edellinen kirjoitus sai!! Olen päivä päivältä itsekin järkyttyneempi, mitä oikein tulikaan tehtyä, mutta näin nyt mennään. Lisääkin "hevospoistoja" on tiedossa, kun kumpikaan siitostammamme ei jatka meillä enää tällä kaudella. Kempiltä liisattuna ollut Yasmin Kemp lähtenee johonkin, en tiedä vielä mitä sen varalle on suunniteltu, ja toinenkin tamma, Xara Kemp, vaihtaa omistajaa heti varsottuaan meille varsan huhtikuulla. Sen jälkeen kotona onkin enää vain Keke, Pupu ja lasten poni Isbe. Xaran syntymättömästä varsasta en vielä luonnollisestikaan osaa sanoa missä se aikanaan vaikuttaa, kunhan nyt ensin syntyisi elävänä ja myös pysyisi elossa.... Mutta siis, tarkoitus on supistaa toimintaa merkittävästi. Nähtäväksi jää miten siinä onnistutaan, olen viime päivinä kuullut turhan paljon kuittailuja siitä että meidän tallissa ei karsinoilla ole ollut tapana pysyä kauaa tyhjänä :)

Blogiin ei toistaiseksi ole tulossa radikaaleja muutoksia koska en halua luopua blogin nimestä enkä bannerikuvasta :D Päivitystahti varmaankin hidastuu jonkin verran. Aladdinista tulen raportoimaan sen mitä Mikko haluaa hevosestaan julkisesti kertoa. Nähtäväksi jää, onko se paljon vai vähän. 

Tässä postauksessa ei kuitenkaan ole kuvia Aladdinista vaan Pupusesta. Palaillaan taas, näihin kuviin, näihin tunnelmiin! :)

Pups tarkastaa onko pyyhe hyvin viikattu

 Sitten tsekataan että lattia on huolella lakaistu

 Kelpaa!

Ja sitten karsinaan iltapalalle

2 kommenttia:

  1. Voisit esitellä teidän uuden perheenjäsenen - ALASIN! Ja tietysti tositoimissa myös, videoituna mielellään. Hannan kengitysblogi? :) Mä voin tulla sit vierailevana starana pitää sulle kädestä pitäen tutoriaaleja, tällä huikealla ammattitaidollani... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei huono idea, ens kerralla kun tuut meille niin pidetään semmoinen mukava videointisessio!! :D

      Poista