sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

238.

Mitäpä tänne. Hiljaiseloa.

Pupun tulehtunut jalka ei ota parantuakseen vaan lämpöily ja lepuutus ovat jatkuva olotila. Bonuksena tamma rallitti tarhassa niin lahjakkaasti että saatiin samaan jalkaan, samaan kohtaan, uusi syvä vekki. Lienee turha sanoakaan että jalka muistuttaa taas enemmän vappupalloa kuin lämminverisen jalkaa. Kengänkin se onneton oli siitä jalasta johonkin hukannut. Mie romahan! Klinikalle soittelin (jo ennen tätä tuoreinta vekkiä) ja sovin hoitavan eläinlääkärin kanssa tarhaloman ja kylmäämisen jatkuvan. Uutta pitkää kortisoni- ja kipulääkekuuria voisi kokeilla koska oireet niiden aikana viimeksi hävisivät. Tämän uusimman vamman myötä tuli kuitenkin sellainen olo, että taidan nypätä tammalta kokonaan kengät pois ja alkaa selata tositarkoituksella Hevoskasvatus 2014-kirjaa. Pupu on nyt kuukauden ainoastaan tarhaillut eikä loppua siis näy, ja olisi aikamoinen homma alkaa rakentaa starttikuntoa taas uudestaan sitten joskus, jos jalka ylipäätään suvaitsee rauhoittua. 

Lepuuttaa...

...ja lepuuttaa...

...ja lepuuttaa.

Keke on jatkanut treenejään ratsain, suunnitelmissa olisi käydä tulevalla viikolla radalla ajamassa hölkkää, valjastaa ruuna kärryjen eteen ensimmäisen kerran puoleentoista kuukauteen. Tämä siksi että meillä on aika surkeassa kunnossa treenipaikat vaihtelevien kelien takia, enkä ole päässyt vähään aikaan Kekellä reilummin päästelemään. Tänään Teivossa hiittiä kaverin putella ajettuani totesin radan olevan kerrankin olosuhteisiin nähden niin hämmästyttävän hyvä että eiköhän käydä omallakin treenattavalla siellä vähän irrottelemassa.

Ai niin. Tämä seuraava mitä kerron, vie varmasti lopunkin uskottavuuteni hevoshommissa, mutta niinhän siinä taas kävi että Kempin Kimmon kanssa muutaman kerran palaveerattuani, Jasmi jatkaa vielä ainakin yhden kauden meillä :) Vaikka miten vakaasti Lissun kuoltua päätin että ei enää varsotushommia meille kun aina epäonnistutaan, niin silti aivan liian paljon jäi hampaankoloon vaivaamaan maailman hienoimman varsan menetys! Niinpä uusintayritys tänä kesänä, yhtä täydellistähän on täysin mahdotonta saada uudestaan, mutta josko edes vähän sinnepäin, ja Choco Chip Hanover onkin jo uudestaan varattuna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti