sunnuntai 27. lokakuuta 2013

182.

 Hei katsokaa!! Joku muukin on ilmeisesti huomannut että Aladdin ei oikeasti ole niin p*ska kuin mitä sen viimeisimmät startit antavat sijoitusten valossa ymmärtää:


Siis se joku joka tekee vihjeet Killerille, on ottanut Aladdinin Toto4-riviin varahevoseksi. JA koska numero 3 on jäänyt pois, tämähän tarkoittaa sitä että Aladdin pompsahti mukaan totonelkkulapulle, siis jos nyt yleensä joku käsiohjelman vihjeitä edes hyödyntää... Peliprosentit tosin ovat tällä hetkellä huikeat 0,64%, joten eipä ole suorituspaineita meillä taaskaan :) 

Hevonen oli tämän päivän viimeistelyissä tuntunut kuulemma aivan yhtä hyvältä kuin aiemminkin, ja aivan yhtä toiveikkain mielin Killerille lähdetään kuin muihinkin viimeaikaisiin raveihin on lähdetty. Vaikka hevonen Mikolta käsin starttiin tuleekin, myös minä olen menossa Jyväskylään mikäli suinkin saan hoidettua huomisen pakolliset hommat ajoissa pois alta. Ystäväni hevonen nimittäin starttaa Aladdinin jälkeisessä lähdössä, ja huikeassa vireessä ruuna onkin, joten toivottavasti ainakin jompikumpi hevonen vähän pärjäisi niin lyhenisi kotimatka ihan olennaisesti :)

Edit klo 22.30:

No nyt vielä lisää Killerin vihjeitä...:

" Toto4-1, Lähtö 4
Ranking: A: 2,14,12,1,6,8,10  B: 11,13,15,4,5,7,9,16
Maanantaina siirrytään takaisin Toto4 -peliin ja Toto5 saa väistyä ainakin vuoden loppuun saakka. Killerin maanantaisessa Toto4 -pelissä on 25 000 euron bonus ja vaikean näköisen rivin arvo ei taida jäädä pohjalukemiin. Ensimmäinen Toto4 -kohde on pelillisesti erittäin vaikea ja kerroin voi olla korkea jo ensimmäisen lähdön jälkeen. 2 Iceman ei ollut keskiviikkona jäisellä radalla 2. ulkoa parhaimmillaan, mutta voi olla kesäradalla selvästi parempi. 14 Atos Palmen teki viimeksi runsaan kierroksen kirin takaa ja puristi toiseksi. 12 Aladdin Birdland laukkasi 1. takasuoralla johtavan takaa jääden 5. ulos. Ori ei päässyt tulemaan loppua vapaasti."

Ja vielä tämä:

"Päivän parhaat pelikohteet:
*** L7 / nro 4 Markus Chief
** L6 / nro 13 Victory Lane
* L4 / nro 12 Aladdin Birdland"

Ou shit :D

2 kommenttia: