maanantai 14. lokakuuta 2013

178.

Oho. Se tapahtui taas! Siis luvattoman pitkä kirjoitustauko!! Anteeksi. On vain ollut ihan pikkasen menoa ja meininkiä viime aikoina, kaikenlaista tehtävää, suunniteltavaa ja järjestettävää, että blogin päivittäminen on jäänyt taustalle. Nyt pieni ryhtiliike ja katsaus viime aikojen tapahtumiin:

Keke tosiaan kävi jo klinikalla Houtun Jukan "läpivalaisussa", vikoja paikallistettiin ja niitä hoidettiin, niin tujakoilla lääkkeillä että tiedossa on ainakin parin kuukauden karenssiaika. Nyt siis koitetaan saada ongelmat kuosiin ja tullaan sitten entistä ehompina koelähtöön :) Hevonen on ollut pirteä oma itsensä, ehkä hoitojen jälkeen jopa virtavampi kuin aiemmin. Hyvillä mielin eteenpäin, usko tähän hevoseen on edelleen kova!

No sitten Aladdin. Viimeistelyt Mikkeliin sujuivat hyvin. Kävin ajamassa alkuviikosta Pilvenmäellä hiitin läpi reippaanlaisesti, sinne 18-19 paikkeille 2000m, ja hevonen oli suht ookoo. Ihan satkun tyytyväinen en siihen ollut, tuntui taas kovin täydeltä ja tukkoiselta ja tahmealta, mutta sitten kun ajoin oriilla viimeiset vedot perjantai-iltana, kyllä taas nousi hymy huulille ja odotukset startista kasvoivat, oli ihan sitä parasta Lölliä vedoissa mukana! Lauantaina ajeltiin siis Mikkelin V75-raveihin ison kalan jahtiin. Jos ei laita matoa koukkuun, ei voi saada isoa saalistakaan, sano. 

Lämmitykseen menossa 12.10.2013
Aladdin oli lämmityksessä huippuhyvän näköinen!!! Olin täydellisen tyytyväinen siihen miten virtava ja meneväinen, letkeä ja terävä ori oli!!! Ehdin luulotella siitä jo vaikka mitä, mutta jo lähtösuoralla tullut laukka, joka tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta ilman mitään järki- tai edes tekosyytä, vesitti kaikki menestyshaaveet. Löllihän on tunnettu siitä, teki sitä joskus harkkareissakin, että jos se jostain syystä jää porukasta, ei se sen jälkeen enää ota yhtään tosissaan vauhtia. No, tämä näkyi taas siinä että vaikka Aladdin sai porukan melkein heti kiinni, se alkoi silti jätättää takasuoralla vauhdin ollessa hiljaisimmillaan?!? Kuitenkin sitten viimeisen puolikkaan se tuli taas oikein juosten maaliin saakka, pääporukka oli toki jo karannut maisemiin mutta jonkun väsyvän se siinä vielä ohittelikin ollen lopulta maalissa kahdeksas hienolla ajalla 16,9ax. En oikein osannut olla edes pettynyt hevoseen koska mielestäni se teki kuitenkin ihan asiallisen juoksun laukan jälkeen. Kovaahan olisi pitänyt mennä pärjätäkseen, ennätystä parantaa liki sekunti ollakseen edes rahoilla, mutta olen kyllä sitä mieltä että olisi se ollut ihan realistista ilman tuota typerää laukkaa.

Raveista lähdettiinkin sitten taas vaihteeksi Hankasalmelle. Meillä oli siellä tiedossa ystävän kolmekymppiset, ja Lölli majoittui tuttuun tapaan Mikon isän hoiviin. Ja itseasiassa jäikin sinne toistaiseksi! 

Hankasalmen Hirmu tarhassaan

Tyhjin kopein meidän ei silti tarvinnut sunnuntaina kotiin ajella, sillä tälläkertaa saimme lainalapseksi Laten! Omakasvattimme, 2v lv-ruuna, tuli tänne pikku visiitille tarkoituksena Ekohepoilla pari kertaa kuluvalla viikolla. Tänään kävin sillä ajamassa nätin hölkkälenkin ja onhan siinä niin juoksijavarsa kuin olla ja voi, ai että olen ylpeä tästäkin pojastani! :) Huomenaamusta sitten siis suunnataankin Laten kanssa Ekohepon vesikävelymatolle.

Rokkitukka Late <3

Mitäs vielä... Ai niin! Onhan Aladdin ilmoitettu jo seuraavaan starttiinkin. Se juoksee ensi sunnuntaina Kuopiossa Nuorten Sarjassa! Täyden matkan tasoitus jossa Lölli lähtee liikkeelle numerolla 1, ohjastajanaan tietenkin Mikko. Sen startin joudunkin taas katselemaan Toto-TV:stä, hirvittää jo valmiiksi se toimettomuus ja peukaloiden pyörittely viimeiset pari tuntia ennen H-hetkeä, huh huh! :) Näillä näkymin ollaan päätetty että kyseessä olisi kauden päätösstartti, meni miten meni. Mutta katsotaan sitä sitten, millä fiiliksillä ollaan startin jälkeen :)

1 kommentti:

  1. Mahtaa olla tämä syksy tai jotain, kun vetää kiireiseksi siellä sun täällä... :) Lykkyä treeniin Kekelle ja Aladdinille tuleviin koitoksiin - tervetuloa itäiseen Suomeen!

    VastaaPoista