sunnuntai 6. lokakuuta 2013

177.

Eipä tullut Lahdesta Kekelle muita tuomisia kuin kirjaimet HPL. Melkoisena järkytyksenä tuli meille ravin dramaattinen heikkeneminen, kun viikkoa aiemmin olin kuitenkin ajanut hyvin sujuneen viimeistelyhiitin Teivossa eikä viitteitä moisesta ollut silloin havaittavissa. No, nyt joka tapauksessa hevonen tutkitaan läpikotaisin ennenkuin se tulee koelähtöön.

Keke 3.10.2013 Lahti

Keken odottaessa huoltoon pääsyä jatketaan harrastamista Aladdinin kanssa. Tässä lähtölista ensi viikon lauantaille 12.10 Mikkeliin:


Yritetään siis rypistellä Toto75-sarjassa vanhempia hevosia vastaan, lähtöpaikka ainakin on lähes täydellinen :)

2 kommenttia:

  1. Aina tulee yllätyksiä, ikävä kyllä usein negatiivisia sellaisia. Kai sitä aina toivoo, että tuollaisten huonosti sujuneiden starttien jälkeen löytyisi joku luonnollinen syy.Tällä erää varmaan löytyykin! Onnea Aladdinille seuraavaan starttiin ja kiitos kivasta blogistasi!

    t. milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee. Mysteerivaivat ovat niitä kaikkein kamalimpia ja pelätyimpiä, täytyy toivoa että Suomen huippueläinlääkäri olisi paikallistanut ja hoitanut vian oikein ja luvassa on jotain paljon parempaa :) Kiitos kivasta kommentista, pysyhän mukana jatkossakin! :)

      Poista