sunnuntai 30. syyskuuta 2012

28.


 Minä sain tunnustuksen!!! Outi Onnin Blogista antoi tämmöisen:





Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.



1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaajaa joka antoi haasteen sinulle
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.


Kiitos, kiitos! Olen ihan otettu kehuista jotka Aladdinin tarinat Outilta sai :) Tosiaan kun tämän blogin perustin lähinnä itselleni treenipäiväkirjaksi ja muistuttamaan mitä milloinkin on tehty ja tapahtunut, sekä raporttiluonteisesti kieli poskessa kirjoittaen mm. Aladdinin kasvattajalle ja muille ystäville ja tutuille oriin kuulumisia. On siis vain ekstraa jos täysin vieraatkin tahot viihtyvät blogin parissa, kivaa!


Sitten niiden viiden seuraamani blogin pariin. No. Ykkös- ja kakkossuosikkini ovat juuri Onnin Blogi sekä Skip Beat, mutta heillä kun tämä tunnustus on jo koukannut niin turha sinne suuntaan tätä takaisin nakata. Siispä täytyy valita jotain ihan muuta...

1) Rouskutellen Tuttuja heppoja ja ihmisiä sekä todella laadukkaita valokuvia!! Kannattaa vilkaista vaikkei mikään ponifani olisikaan :) Tekstikin on sujuvaa ja mielenkiintoista. Erittäin tasokas blogi :)

2) Salaisuus Rok, Ponnen Aatos, R.R. Samu Lahjakkaita nuoria suomenhevosravureita. Ahkeraa treenausta ja menestyksekästä kilvanajoa.

3) Kuplia Tehopakkaus suurperheenäiti tarinoi nasevasti.

4) Harminpaikka Lämminverivarsojen kasvatusta. Tilannekuvia, videoita.

5) Annan talli Nuoria suomenhevosia täälläkin. Seuraillaan mielenkiinnolla, mistä näistäkin tietää mitä ravikuninkaita vielä jonain päivänä ovat! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti