sunnuntai 30. syyskuuta 2012

27.

Voi masennus mikä vetinen viikko takana! Tylsääääääääää :( Vettä on tullut muutaman seuraavankin vuoden tarpeiksi, eikä asiaa paranna yhtään se että Aladdinilla ei ole vielä saanut ajaa muuta kuin kävelyä. Alkaa olla tikittävä aikapommi mulla valjaissa, saas nähdä mitkä pomppaloikat ori ottaa kun ekan kerran löysään ohjista ja päästän varsan juoksuun... 

Tässä yks päivä satoi ihan järjettömästi. Siis niinkuin vielä enemmän kuin muina päivinä. No me Aladdinin kans uhmattiin luonnonvoimia ja lähdettiin silti kaatosateessa lenkille. Normaalien lätäköiden sijaan tielle olikin tullut järviä! Ja meidän hienohelma oli sitä mieltä että tonnehan en muuten mene. Pikkasen kauan keskusteltiin, poika koitti kaikki maailman keinot "näin vältyt hukkumiselta vol. 99999" mutta mun kanssa ei kannata alkaa. Kun kerran oon päättänyt että tosta mennään niin siitähän sitten mennään! Ja voi miten varsa oli vihainen!!! Seisoi lätäkön reunalla ja kuopi ihan raivolla vesirajaa! Voin kertoa että joo, sain niistä roiskeista todellakin osumaa :) Välillä peruutti ojaan, koitti kääntyä ympäri, keuli, jumitti polvet notkuen, kaikkensa teki. Mutta ei, ei vaan auttanut. No, lopulta me sitten mentiin siitä järvestä yli - tasajalkaloikalla. Mutta mentiinpä kuitenkin, Hanna - Aladdin 1-0 :)

 Polttojäljet ovat parantuneet nätisti. Otin mä yks päivä niistä kuviakin, mutta ääh niin huonoja että turha niitä tänne laittaa. Tarhaankin poika on vihdoin päässyt talsimaan, vaikka kuka siitä ulkoilusta kaatosateessa nauttii? Korvankärjistä hännänpäähän saakka loimen alla, pers tuulta kohti heinäkasalla kkököttämistä. No, saa siinä raitista ilmaa sentään, ei pölyä paikat, kele!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti