torstai 23. tammikuuta 2014

223.

Kerjäsin teiltä ehdotuksia, mistä blogiin kirjoittaisin sillävälin kun Aladdinista ei ole kerrottavaa. Muunmuassa muiden hevosten esittelyä toivottiin, joten täältä tulee, mutta ne on kyllä aika nopeasti esitelty koska eipä noita tällä hetkellä meillä kovin montaa ole. Oikeastaan voisin tehdä jokaisesta oman pikku esittelyn niin saadaan vähän pelattua aikaa :) Aloitetaan tänään vaikka meidän Keijosta:

Kekestä siis olen jotain kertonut aiemminkin ja sillä on blogissa oma esittelysivunsakin. Keke on siis Ceasar Boko, 5-vuotiaaksi kääntynyt ruuna Varennesta ja entisestä passihevosestani Lovely Kempistä. Keke ostettiin aikanaan Suomeen Elitloppet-huutokaupan jälkimainingeissa ja meni treeniin Niemiselle, kuten huikeasti menestynyt velipoika Buck Bokokin vuotta aikaisemmin. Makelta käsin Keke juoksi koko tähänastisen uransa startit poislukien viimeisin, lokakuinen hylkystartti. Pari kertaa se on voittanut, ollut viisi kertaa totossa kolmestatoista yrityksestä, juossut ennätyksen 17,7ake ja tienannut reilun kolme tonnia rahaa. 

Kekestä on aina ollut suuret odotukset ja se on kaikkien sillä ajaneiden ihmisten mielestä erittäin lahjakas hevonen, mutta isot ongelmat ovat varjostaneet sen uraa. (Kuinkas muuten, koska jos sillä ei olisi ongelmia, ei se myöskään todellakaan meidän osaomistuksessa ja minun treenissä olisi ;D) Viime vuoden alussa sille tehtiin iso lääketieteellinen operaatio josta toipumiseen meni monta kuukautta, ja jo kolmevuotiskaudesta saakka kateissa ollut vasen takajalka on murheena edelleen. Jos kyseessä olisi joku arkisempi hevonen, tämän kanssa oltaisiin varmaan jo nostettu kädet pystyyn moneen kertaan, mutta koska hevos- ja varsinkin ravi-ihmisellä on uskonto kymppi ja matikka neljä, hakkaamme nykyisellä omistajaporukalla siis edelleen päätä seinään, uskomme ja toivomme että se ravi sieltä joskus vielä kohdalleen loksahtaa. Hevonenhan on vielä nuori joten kaikki on mahdollista ;)

Tällä hetkellä Keken tilanne on se että sitä on (taas kerran) lääkitty, ja palailemme normitreeniin pikkuhiljaa. Kehnot (lumettomat ja jäiset) ajopaikat rajoittavat valmentautumista jonkinverran, joten tällä hetkellä pääpaino on ollut ratsastuksessa. Muuten hevonen on hyvällä mallilla, olen pitänyt sitä periaatteessa lähellä starttikuntoa, eikä se vaadi suurta virittämistä sillä hetkellä kun vasen takanen taas alkaa toimia normaalisti. Sitä odotellessa!!!

Keke viime viikolla Ekohepossa, vesimatolla kahlattu ja seuraavaksi saunaan!

3 kommenttia:

  1. Edelleen... Keke ja Keken riimu <3 ;)

    Mulla olis muuten ny sulle Los Alasin ja The Essu, jouten odottamassa pääsyä käyttöön...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omgomg tuleeks musta nyt sit niinku truu farrieri? Siistiii!! :D -Niin, ja siis pitäähän ne saada tänne jotenkin... Joten check aikataulus ja tuu! Ostan kaapin täyteen mojitolonkeroita odottamaan <3

      Poista
    2. Truu farrieri, ehdottomasti!! :D Ajan siitä ehkä tiistaina ohi. Sillon ei pysty lonkeroimaan, mut A&E:n voisin pudottaa pihaan. Ilmottelen liikkeistäni tarkemmin myöhemmin :)

      Poista