torstai 30. elokuuta 2012

14.

Aamu alkoi Hevospalvelut K. Itkosen pihaan kurvaamisella. Kyllä hyvä luottoseppä on painonsa arvoinen kultaa :) Niin sai Aladdin etupään repsahtaneet fläpit taas timmiin kuosiin ja tiistainen koitos on siltä osin turvattu! Heppa pääsi operaation jälkeen pellolle käpyttelemään ja viettämään rentoa vapaapäivää. 

Sensijaan huomisen hiittipäivän osalta ilmaantui yllättäviä mutkia matkaan; Hevoskoppimme nimittäin meni keskiviikkoaamuna korjaamolle - molle - molle jarruremonttiin, päivässä piti tulla valmista. No, joka tapauksessa siinä kävikin niin että koppi on vasta huomenaamulla kymmeneltä haettavissa! Ja meidän pitäisi ehdottomasti olla silloin jo heppa kyydissä huristelemassa kohti Teivoa. Kyllä suustani taisi päästä pari kirosanaa kun sen tajusin. Eihän siinä muuten mitään, mutta sopimalleni hiittiseuralle ei valitettavasti sovi myöhäisempi ajankohta :( 

Minkä tässä nyt sitten mahtaa? -Vastaus: Arvatkaa kuka on huomenaamulla kahdeksalta korjaamon ovella kertomassa päivän työjärjestyksen? No MINÄ! Pakko edes koittaa jos saisivat työn tehtyä vähän nopeammin. Voi olla turha toivo mutta en kyllä kotiinkaan aio jäädä istumaan ja peukaloita pyörittelemään. Viimeistelyhiitti volttaus- ym. harjoituksineen nimenomaan kaverin kanssa olisi ollut kyllä meille niin tärkeä! Joten nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin että ehdittäisiin huomenna suunnitellusti Teivoon!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti