keskiviikko 24. syyskuuta 2014

278.

Voi sentään. Eipä päässyt otsikoihin Aladdin Teivossakaan. Ei auttanut vaikka letitin otsatukan ja sähläsin auttelin valjastushommissa parhaani mukaan. Eikä auttanut sekään vaikka TalkKarikin taas kävi lähettyvillä pörräämässä, tässä hirveen hieno Screen shot siitä hetkestä, laitetaan nyt se näytille kun ei tullut itse kuitenkaan kuvattua. Mikko siinä nyhtää oriilta etukenkiä pois ja minä värkkään päävehkeitä oriin päähän. Oli muuten törkeen kylmä keli, vaatteita oli sata kerrosta päällä ja silti meinas jäätyä:


Ja mitenkäs se startti sitten menikään? No. Eka puolikas kuolemassa, siitä prässättynä keulaan, eka rinki neljäätoista ja oriin huumori loppui viimeiseen kaarteeseen, Aladdin tuli siis häntäjoukoissa maaliin. Mutta vaikka sitä menestystä ei tullut eikä tunnelma sitämyöten mitenkään katossa, minä otin ja toteutin lupailemani, nimittäin HymyMoilanenfien! Näättekste, Akuhan on suorastaan riehakas!!! Kyllä sen jälkeen nauratti itseä koko kotimatkan, vaikka varmaan Aku mietti että jessus miten kajahtanut nainen :)


Ja niin kovasti kun se Outi ennakkoon epäili että tehtävä olisi mahdoton, saada Moilasesta Hymyilevä Kaverikuva, siksihän koko veto alunperin lyötiinkin kun ei pitänyt olla toteutettavissa! Hö, mulle ei mikään ole mahdotonta, tietenkään!! :) Ja koska oikeasti tämä Muka-Mission-Impossible oli lopulta ihan pöljän hauska toteuttaa, käytiinkin tuossa vähän palaveeria Manatseri Outin kanssa ja Manatserin kannustamana päätin nyt jatkaa tällä valitsemallani tiellä. Uusi, koukuttava ja kunnianhimoinen harrastukseni on siis "Ota kaverikuva mahdollisimman monen Top50-ravikuskin kanssa, ja vaikka vähän muidenkin tunnettujen ravipersoonien, ennemmin tai myöhemmin!" Kohtalaisen haastava tehtävä ottaen huomioon että noita kuskejahan löytyy sitten suurinpiirtein Oulusta Helsinkiin. Mutta siis, blogiin luvassa jatkossakin näitä huippuotoksia, stay on tune! :D

11 kommenttia:

  1. Mä niiiiin fanitan sua. Tälleen Manatserinakin (öö ei kun siis erityisesti Manatserinasi, pitäähän omaansa uskoa?!). Olin niin skeptinen ton HymyMoilanenfien suhteen, että mikään ei voi enää epäonnistua kun onnistuit tossa!

    Sitäpaitsi, uskon vakaasti, että Suomen raviurheilu tarvitsee kajahtaneita naisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä nyt sen tiedän et sä fanitat mua, et kai sä ny mun Manatserikskaan olis ihan omasta halustas muuten alkanu!! Ja kyllähän toi oli omasta mielestänikin 110-prosenttinen suoritus, joten kato vaan niin kohta noi kuskit jonottaa itte mun luo ja haluaa päästä kuvaan mun kans!

      Siitä mä en kyllä sitten tiiä että mitä hyötyä kajahtaneista naisista olis Suomen raviurheilulle. Mutta kai niistä sitte jotain hyötyä olis, jos sä kerta uskot niin. Pakko uskoa suhun ku kerta säkin uskot muhun! (Jep, täysin turhaa saman toistoa ja jankkaamista, siis lopetan nyt. Ei vaan nyt.)

      Poista
    2. No kyllähän tuollainen kajahtaneisuus tuo piristettä tähän pimenevään syksyyn ja yhä kuraisemmiksi käyviin ajolenkkeihin, onpahan edes kotona (netissä) jotain jolle naureskella jos tallilla/raveissa meinaa vaan itkettää... :)

      Nääs kun, että jotta. Siitässait. Nih.

      Poista
  2. Ei apua miten hyvä idea hei!! XD Akuhan on tosissaan suorastaan riehakkaalla tuulella! ::DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos että joku muukin kun mä ja mun Mantseri pidetään tätä huikeena idiksenä! :) Ja Aku kyllä oli heti ihan messissä, pointsit sille!

      Poista
    2. Ja siis mikä ihmeen Mantseri?? No, Outi kuitenki!! :D

      Poista
    3. Mantseri kuulostaa joltain koirarodulta..

      Poista
  3. Hei, voitko tehdä videon tai jonkun muun tutorialin korvakarvojen leikkaamiseen? Ja kertoisit muutenkin miten valmistelet heavpsen uutenkin ennen raveja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö, en? :D Ei se mitään rakettitiedettä ole, sakset käteen ja hommiin! Jos ei hevonen oo yhteistyökykyinen niin huulipuristin toiseen ja sakset toiseen käteen, ja taas hommiin! Ennen raveja parturoin edellispäivänä hevosen niskasiilin ja kavionrajakarvat. Korvakarvoihin ja vuohiskarvoihin kajoan vain kun ne on selvästi kasvanut, muutaman millin kasvustot sinne tai tänne. Niin ja talvella leikkaan leukaperistä ja leuan alta karvat jos hevosella on taipumus kasvattaa sinne kymmensenttinen parta. Näyttää siistiltä kun erottuu pään muodot. Kaikkeen parturoimiseen käytän saksia, en koskaan mitään trimmeriä. Koko hevosen pesu kuuluu myös kuvioon edellispäivän ajon päälle vaikkei hevonen olis hikinen muutakuin silojen kohdalta. En halua että hevonen hikoillessaan muuttuu ruskeaksi vaahtopalloksi. Ei siinä sen kummempaa! :)

      Poista