sunnuntai 21. syyskuuta 2014

277.

Heippa vaan! Pari viikkoa hiljaiseloa takana, ja nyt kun pitäisi lukea pää sauhuten huomiseen tenttiin sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmästä niin eiks oo parempi kuin hyvä hetki päivittää blogia...? :D Kunnon opiskelijameininkiä siis :) No ei vaan, oikeesti, siinä syy bloginpäivittäjän "saamattomuudelle", koulu haittaa harrastamista. Olen tainnut jo aiemmin valitella samaa, vai olenko, en muista, mutta fakta on että kun käy päivät koulussa, treenaa illat hevosia, ja koittaa mahduttaa siihen kuvioon vielä neljä lasta tarpeineen, ja ainiin olihan mulla mieskin, ei tää blogin päivittäminen ihan päällimmäisenä ole mielessä ollut. Ja tuskin tämä tilanne tästä juurikaan paranee kun parin viikon kuluttua alkaa harjoittelujakso päiväkodissa. Mutta mitä tänne kuuluu nyt? 

Keken kanssa ollaan pikkutauolla. Käytin sen lähinnä oman mielenterveyteni takia klinikalla tsekattavana viime startin jälkeen mutta mitään hoidettavaa ei ollut. Päätettiin kuitenkin nollata tilanne, pitää Kekellä ihan kunnon levähdystauko, ja nyt olenkin vain kävelyttänyt sitä pari viikkoa. Paluu normitreeniin tapahtunee lähipäivinä, hevonen ainakin vaikuttaa jo varsin innokkaalta ja latautuneelta :) Keskiviikkona Keke kävi kraniossa Ekohepossa ja joitakin vanhoja jumeja taas availtiin mutta mitään dramaattista syytä viime kerran ravin katoamiseen ei Merjakaan löytänyt vaan kaikki oli hyvin siltäkin osin. Askeltakaan juoksua en siis ruunalla ole Vermon reissun jälkeen ajanut joten on erityisen jännittävää lähteä ensimmäiselle hölkkälenkille Keken kanssa :)

Känkkä sitten. Se on saanut treenata säännöllisesti jo jonkin aikaa mutta ratahiitillä ei ole käyty loukkaantumisen jälkeen vielä kertaakaan. Paljon olen ajanut sillä kotona vetoja ja hölkkää. Sekin kävi keskiviikkona Ekohepossa sekä vesimatolla että kraniossa. Kropan kanssa on vielä töitä ennenkuin voin sanoa olevani täysin tyytyväinen mutta parempaan mennään kuitenkin koko ajan. Tamma on tällä hetkellä sellainen että hiljaisessa vauhdissa kuskin on parempi laittaa silmät kiinni. Kuitenkin heti kun ajaa sillä vähänkään reippaampaa, ravi paranee oleellisesti ja Känkkä tuntuu erittäin hyvältä! Ohjiin on tullut mukavasti painetta eikä tammaa tarvi kyllä pyydellä yhtään, senkun päästää vaan ja sitten mennnään! Katselin jo että olisin voinut lähteä sen kanssa vaikka Teivon harkkareihin tulevana torstaina mutta niin se vain nyt on että opiskelut meinaa haitata harrastusta enkä taida mitenkään ehtiä ajoissa paikalle. No, täytyy koulusta vielä varmistaa aikatauluja mutta vähän tukalalta näyttää. Täytyy sitten vain lähteä omin päin hiitille. Olisi vain ollut mukava päästä Känkänkin kanssa jo vähän haistelemaan ravitunnelmaa, vaikka sitten vain hiljaisissa vauhdeissa. Mutta kyllä me täältä vielä tullaan! :)

Koitin tässä yhtenä iltana ottaa hienoja tekotaiteellisia kuvia siitostammoista. Jasmi ja Pupuhan ovat molemmat edelleen tukevasti tiineitä, tai niin mä ainakin oletan :D Pupun 90vrk ultrahan oli jo aikaa sitten, sillä on tiineyttä takana jo mitä, kohta 5kk. Jasmi tulee vähän jäljessä, sen 90vrk ultra on nyt loppukuusta. Mutta ne kuvat, kas tässä:





Niinkus näette, ei tullut upeita taidekuvia vanhalla Nokialaisellani ei :D Mutta ei se mitään, pääasia että mä itse tiedän miltä noiden kuvien kuuluisi näyttää..... Seuraava kuva sensijaan on ehkä kesän paras otos. Vai voiko kukaan laittaa paremmaksi, löytyykö teiltä selfieitä TalkKarin kanssa? Niin vähän epäilinkin, tässä TalkKari ja allekirjoittanut Kuninkuusravitunnelmissa:


Jepjep :D On muuten nuo Lähdekorven TalkKari-youtubeohjelmat parasta mitä raviurheilussa on tapahtunut pitkään aikaan! Aivan hulvattomia juttuja ja suuria tunteita laidasta laitaan, mahtavia ravipersoonia ja upeita hevosia. Jos et ole vielä katsonut niin katso! Vaikka tästä! (Tuossa Derbypäivän jälkipuinneissa vilahtelee muuten Keke ja Vesa ja Pemppukin :)) Ja tää ei ole sitten mikään maksettu mainos vaan kyllä, fanitan TalkKaria ihan vain siksi koska se on niin hyvä! Ni! 

Mutta joo! Täytyyhän otsikkohevosestakin sentään jotain mainita, Aladdinista! Sehän kävi torstaina Lappeen illassa kipaisemassa itselleen hpl-tuloksen Vehviläisen Samin ajamana, mikälie höpölaukka melkein heti lähdön jälkeen taas tuli ihan yhteen askeleeseen. Mutta ei muuta kun uutta matoa koukkuun, ja tiistaina Teivossa tavataan! Siellä Mikko päästää taas itse kilpaa ja tokihan me lähdetään Pempun kanssa paikan päälle kannustamaan. Jospa saisin sieltä jokusen kuvankin napattua. Peukut pystyyn Löllille!!

8 kommenttia:

  1. TalkKarin-fani ilmottautuu täälläkin! Aivan mahtava ohjelma ja viimein joku oikeesti tätä toteuttaa! Oon manannut kun ne näyttelee lauantaisin jottai heleveti kesähessuhermanni-pätkiä ohjelmassa, enemmän kiinnostaisi justiissa nuo haastattelut tallialueella yms.
    Piän peukkuja pystyssä teijän kaikille hummille sekä Lölliskälle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se Kesähessun teko on tietty maksanutkin järkyttävästi ja sillä saadaan ravit näyttämään suurelle yleisölle hienosti ihan pelletouhulta. Tai no kuka tykkää, kuka ei, mä kans en. Haastankin tässä kaikki Blogin lukijat ostamaan osuus Raviliigan haastajatallista, TalkKarin Tallista! Päästään sit kaikkien teidän kanssa jännäämään yhteisen kimppahevosen edesottamuksia :)

      Poista
  2. No niin, Pasilasta pärähtää, yökyöpelilähetys kun työt on purkissa ja tehokasta työaikaa vielä... niin mitä, viisi tuntia?!

    Siis ihan ekana tärkeimmät, eli tuo Lähdekorfie. Tai oikeastaan sen seuraaja, Moil...anenfie? Missä se viipyy? Voisitko tiistaina Teivonmäellä hoitaa tämän asian kuntoon kun kerran sinne suuntaat, kiitos, yleisö on odottanut jo ihan liian kauan!

    Ja siis TalkKarihan on aivan paras, mä tässä jo suunnittelin että kun ei tolla mun ruunallani enää voi ikäluokkakilpailuihin tähdätä, niin pitäiskö ottaa tavoitteeksi yrittää päästä TalkKariin piinattavaksi? Kun siihenhän ei välttämättä edes vaadita mitään hirmusuoritusta, joku hirmutumpelointikin voisi riittää. Olinhan minä huutokauppaosassa kyllä ns. extrana, mutta jos nyt ihan silleen, että olisin ihan oikeassa sivuroolissa! Toisaalta olen niin camera shy ettei ne ehkä saisi mua kiinni, mutta olishan se yhdenlainen saavutus raviurheilun saralla kuitenkin, johon saattaisin ehkä juuri ja juuri kyetä venymään. En ny mikskään bändäriksi rupea, mutta siis, Karinkin täytyis joskus poistua mukavuusalueeltaan haastattelemaan tyyppejä joita se ei ennestään tunne. Tavoitteita, niitä täytyy olla!

    Tää lama kaikkialla ympäristössä on muuten selkeesti johtanut myös blogilamaan, ei ainakaan mulla ole enää kellekään mitään sanottavaa (jos nyt joskus aiemminkaan oli), vaikka välillä olisi aikaakin, ei vaan huvita kirjotella. Onkohan tää joku semmoinen vaihe? Sä nyt vetoat tohon kouluun, joo, mutta tiedän että se on vain tekosyy, oikeesti oot vaan silleen "hv, muka-lukijat". ;) Kommenttien vähyys kyllä laskee mun kirjoitteluintoa huomattavasti, ei viitti tyhjille saleille paasata, mutta toisaalta kun kaikki on aina vaan sitä kivaa ja diipadaapadaa niin kukas sitä kommentoimaan, ei itsekään viitsis. Pitäiskö ottaa vähän kantaaottavampi linja yleensäkin, tai alkaa ihan esittämään mielipiteitä ja näkemyksiä, voisi saada kommenttejakin. Tai sit vaan linkkauksia jonneki hooteenettiin. *peukkusymboli tähän*

    Ei sinne Saharaankaan päästy sit tänä kesänä, jäikö meiltä nyt kokonaan tämän kesän road trip tekemättä?

    Joo-o. Seuraavaksi mä taidan mennä googlettamaan avokadopastareseptin. Kiitos, hei, ja tervetuloa uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuleeko Pasila, Pirkanmaa nokittaa!

      Mä en oikeasti tiedä onko mulla kuitenkaan pokkaa uhoamaani HymyMoilanenfieen? Tiedän tiedän, meillä on asiasta se vetokin vetämässä ja kaikkee, mut melkein ehkä jänistän silti. Huom. Melkein, kattoo ny mitä mä hämärtyvässä Teivon illassa saan aikaiseksi... ;)

      Jaaaa sitten sunkin kanssa TalkKaripohdintaa. Totta puhut että noiden vanhojen ruunien (ja meillä vielä ruotsissa syntyneiden, toim.huom.) kanssa ei enää ikäluokkakilpailuihin ole asiaa, joten tarttis tehdä jotain muita tavoitteita, ja toihan voiskin olla hirveen hyvä tuleva kilvoittelun kautta vedonlyönnin kohde, kumman teuras ihan omilla ansioillaan eikä vain taustailijana pääsis TalkKarin kameran linssin eteen, ja reenari siinä yhteydessä kuultavaksi :D Mä voin tässä käsi sydämellä tehdä lupauksen että jos ikinä se päivä tulis niin heti lähetän sulle siinä terveisiä :D (And I'm expecting the same from u my dear <3) Sitä hetkeä siis tavoitellessa ja odotellessa...

      Ja sitten lama. Blogilama ja muu lama, tekosyitähän me kaikki aina suolletaan kun ei vaan viittitä tai jakseta tai ylipäätään saada aikaseks jotain. MUTTA oot oikeessa että no comments = no blogging. Kyllähän se vähän ykstoikkoseks käy aina vaan itelleen kirjotella. Vaikka ainahan kaikki vakuuttelee että itsellenihän mä tätä kirjoitan, ihan sama vaikkei kukaan kommentoisi. Yeah, right. Lupaankin parantaa siltäosin tapani ja mennä samantien kommentoimaan sulle jotain äärimmäisen rakentavaa. Taas kerran. Ai muuten hei, saadakseen kommentteja, tarttis myös kirjoitella postauksia joskus, nythän mä vasta hokasin! :D

      Aika huolestuttavaa muuten joo, ei Road Trippiä tänä kesänä!! Voiks tähän kohtaan enää ees laulaa "Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä?" Hyi Mamba, ja ei voi muutenkaan, kyllä se kesä meni jo. Mutta hei! koska sä haet sen Ruoskan sieltä hornankuusesta? Siis jos se on semmoinen että sillä kannattaa alkaa Ruoskia? Vois katsoa vaikka siitä sellasen syyslomaretken jos ei sulla oo jo autosta kaikki istumapaikat buukattu!?!

      Mutta kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan! Ai, mutta sä sanoitkin sen jo :)
      PS. Tuliko hyvää avokadopastaa?

      Poista
    2. Tällä kertaa lähetyksemme ei tule yöaikaan eikä Pasilasta, vaan Nurmijärvi täällä hei...!

      Mun on nyt häpeillen myönnettävä, etten edes muista mitä meillä on ollut panoksena tuossa ravijulkkisfie -vedonlyönnissä. Jos ihan oikeaa totta puhutaan niin en edes muistanut että meillä oli veto, mutta nyt kun muistutit muistan kyllä että veto oli vaan mikä oli panos?! Voitko tutkia siellä koulussasi myös kolmikymppisellä esiintyvää mahdollista dementiaa, onko se kovinkin yleistä ja esiintyykö sitä täällä Keski-Uusimaalla esimerkiksi epidemioina...?

      Toivon vaan että tekevät tuota TalkKaria vielä silloin, kun mulla hevonen pärjää. Siihen nimittäin voi mennä aikaa, jopa vuosia, mutta siis, the game is on! Eli kumpi pääsee ekana, pistää terkkuja menemään. Ja sit täytyy painottaa, et tätä ette leikkaa pois saatana. Voi perkele, tää tarkoittaa nyt sitä että mun on tosiaan sinne mentävä jos niikseen tulee, ei voikaan juosta karkuun kuin muuan Mika Forss konsanaan! Vai käviskö, jos kipasis karkuun ja jättäis vaan jonku lapun? "Heppa on hyvä, terkkuja Hannalle (ja kotiin)!"

      Mä kyllä kirjoitan pääasiassa itelleni. Juujuu, usko pois vaan! Tai monesti huomaan, että palaan johonkin vanhaan jutskaan, että koska tapahtui jotakin, se on helppoa tarkistaa blogista kun mä en mitään muita treenipäiväkirjoja harrasta. Mutta siis into tosiaan vähän lopahtaa, kun koskaan ei kukaan kommentoi yhtään mitään. Moni multa kyllä naamatusten kysyy että miks et ole blogia päivittäny, mut ne samat ihmiset osaa vaikka soittaa ja kysyä mitä kuuluu, tartteeko niille joku nettiraporttikin vielä laittaa :D

      Katsotaan Ruoskannoutoa sitten, jos ja kun se on ajankohtaista. Ainakaan sielä hornankuusesta asti en sitä hae, saa tulla jollain kyydillä vastaan, joku roti tässä autossa kökkimisessäkin sentäs. Mutta kävi miten kävi, Mamba ei mun autossa soi! Ja väärässähän sekin paskanaama on, kesä tosiaan oli ja meni. Tyhmä kesä, aina se menee.

      Mut hei, kivaa aanelostentäyttelyä sulle, vai miten se meni, oliko sulla sittenkin sitä hevosten treenausta ja raveissa notkumista enempi tiedossa... molempi parempi! Jos ei tarttis taas huomenna mennä Pasilan tukikohtaan niin ties vaikka sitä olis itsekin piipahtanut Kriterium-karsinnat katsomassa, ja vaikka kannustamassa sua vähän siihen HymyMoilanenfieen. Älä unohda sitä!

      Hei taas, hei!

      PS. En muistanu ostaa kaupasta avokadoja. Että hyvin meni sekin.

      Poista
  3. TalkKarille ISO peukku myös täältä! Aivan parasta raviurheilun antia tällä hetkellä! Tuosta Lähdekorfiesta oon aika kade! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Lisää TalkKarifaneja! :D Mä arvasin että kyllä ny joku muukin kun toi Outi kadehtii mun Lähdekorfiee!! :D Vähän parempi verrattuna johonki Sumfieihin yms. ;)

      Poista
    2. No on toki Sumfiekin kova juttu! Miten kova oliskaan Sumu ja Lähdekorpi ja poseeraus heidän välissä, vitsit! :-)

      Poista