keskiviikko 3. syyskuuta 2014

275.

Koska Vermon Derbypäivä on minulla ja Keken osaomistajilla täynnä mukavia muistoja Keken emän, derbyvoittaja Lovely Kempin kanssa, päätettiin ennakkoluulottomasti ilmoittaa Keke Kyvyt Esiin-divisioonaan ensi lauantaiksi Vermoon. Kuskiksi saatiin tähän mennessä 100-prosenttista työtä tehnyt Seppo ja lähtöradaksi 11. Harmi että lähtö oli laitettu päivän viimeiseksi, suurin osa yleisöstä on siihen mennessä jo liuennut paikalta, mutta se ei meidän derbypäiväfiilistelyä vähennä :) On aivan huikeaa päästä hevosen kanssa derbyraveihin ylipäätään mukaan! Lähdöstä tuli lopulta vähän yllättävänkin kovatasoinen mutta ei anneta sen säikäyttää, maata pitkin ne kaikki muutkin hevoset juoksevat. Kekellä on kaikki kunnossa ja hyvillä mielin lähdetään lauantaina raveihin. 

Myös Aladdin ja Mikko suuntaavat matkansa samaisiin raveihin, mutta heillä on jo lähtö 1 joten tuskin olen itse vielä silloin paikalla, tulis Kekelle vähän turhan pitkä kopissaseisomispäivä muuten. Jos on Keken lähtö kovatasoinen niin samaa voisi sanoa Löllinkin lähdöstä, tai kuten Mikko itse sanoi, saas nähdä pysyykö edes esittelyssä muiden vauhdissa :D On meinaan sitten huippuhyvät nelivuotiaat viivalla vastassa. No, roppakaupalla urheiluhenkeä vaan ja mukaan karkeloihin, kuskina Löllillä tällä kertaa Vehviläisen Sami. Saas nähdä minkälaisia kuulumisia saan lauantain raveista tänne kirjoittaa, hävittiinkö paljon vai helvetin paljon :D

Keke ja Keken pikkuystävä Pirkko :)

3 kommenttia:

  1. *tykkään* Sun pitää lisätä se nappi :D Tsemppiä ja kyvyt esiin vaan!

    VastaaPoista
  2. Voisko ne siirtää ton teidän lähdön ensimmäisten joukkoihin, niin mäkin ehtisin paikanpäälle...? No mut jos tai siis kun ei, niin hirveesti tsemppiä kuitenkin!

    VastaaPoista
  3. Joo kiitos ja kiitos, nyt ei vaan teidän tsempitykset meitä auttaneet :)

    VastaaPoista