maanantai 29. lokakuuta 2012

36.

Ollaan täällä vielä elossa sentään!

Viime päivityksen jälkeen kävi niin mukavasti että sairastuin itse oikein ärhäkkään räkätautiin, kuume huiteli lähellä neljääkymmentä koko viikon. Siinä jäi kuulkaa hevoset ajamatta, koti siivoamatta ja lapset leikittämättä kun keskityin lähinnä pysymään hengissä. Peruspalvelumeinigillä mentiin mutta mitään ekstraa ei tippunut kenellekään, oloni oli niin kaamea etten oikeasti voinut muuta kuin levätä. (Paitsi yhtenä päivänä kun meidän tie lanattiin, oli siitä ihan pakko kerätä nousseet kivet pois ennen pakkasia. Neljä tuntia kuumeisena tietä haravoimassa ei ollut hyvä idea, tiedetään, mutta tulipa tehtyä.)

Toki sitten kun tautini hellitti otettaan, saimme tänne seuraavan vitsauksen - lumen. Ja niinkun mä olin varma että sitä saadaan aikaisintaan vasta joskus tammikuussa!!! Pari päivää on mennyt ihmetellessä ja odotellessa josko lumi sulaisi pois, mutta aika huonolta näyttää, kai se on pakko pyytää seppä uusintavisiitille ihan turhan pian. En kyllä millään olisi halunnut laittaa vielä hokkeja alle kun eihän tämä lumi nyt varmuudella vielä pysyvä ole, mutta ei kai tässä loputtomiinkaan viitsi hevosta ajamatta jättää. Ärrrrr-syt-tävää!! No, katsotaan, täytyy soitella sepälle ja kysyä minkälaisella aikataululla pääsisi käymään. Grrrrrr.....

4 kommenttia:

  1. Meiltä lumi lähti jo ja ollaan seuraavassa vaiheessa - jäätä. Ei kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on alkanut tän päivän mittaan näyttää siltä että kesäkengässäkin voi koittaa lähteä lenkille. Joka tapauksessa tiistaina saadaan hokkarit alle :)

      Poista
  2. Ja ihana pakkaskeli on vaihtunut märäksi loskaksi myös itäisessä Suomessa... Kanssasi ravihevoselämän juhlaa ja arkea on tässä tovi eletty ja blogiasi seurattu. Siulla on aivan mahtava ja mukaansatempaava kirjoitustyyli, mikä tuo hyvän mielen ja samalla lohduttaa kanssasisarta, joka omaa lämpöistä orivarsaansa hoivaa ja toivoo siitä jonakin päivänä juoksijaa... Mukavaa Talven Odotusta!

    http://blackiceboost.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentista, päivitystahti on nyt ollut vähän hitaanlainen kun ei tuosta tarhassa aikaa tappavasta Löllistä juuri ole ollut jälkipolville kerrottavaa, mutta eiköhän tekstiä ala syntyä kun päästään taas töihin. Kävin kurkkaamassa blogiasi, hassu yhteensattuma mutta ystäväni omistavat teidän varsan isosiskon :) Hienosukuista varsaa siis hoivailet, tsemppiä vain tulevalle raviuralle ja toivottavasti kuivempia tulevia kelejä :)

      Poista