sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

258.

Tämä viikko on vilahtanut taas ohi, ja vihdoin koululaisilla alkoi kauan odotettu kesäloma!! Onpahan vähän rennompaa menoa kun ei tarvi herätä kuudelta laittamaan ensimmäisiä lapsia seitsemäksi tien varteen taksia odottamaan. Perjantaina käytiin Ekohepoilemassa, Keke hengitteli suolahuoneessa röörejään auki ja kahlasi vesimatolla lihasjumit tiehensä. Känkällä ajelin vesimattokahlauksen jälkeen taas rauhallisen hiitin, ja nyt se ravasi niin hienolla tyylillä että pisti jopa sivullistenkin silmään, ja minulta tultiinkin tallialueella kyselemään mikä hevonen noin hyvän näköisesti menee? :D

Tänään kengittelin Kekelle Razerit takakavioihin. Olipahan helvetillinen työ, sanon suoraan, ainakin näin amatöörin toimesta! Mokomakin jousiteräs, oli kuin olisi vieteriä takonut, mutta sainpa muokattua ne työllä ja tuskalla mieleisekseni. Jos eivät vallan lentokengiksi osoittaudu niin tuskin niitä enää hevosille jalkaan laitan, hulluksihan tuommoisten kanssa tulee!

Keke ja Vesa patsastelemassa Toijalan hiittisuoralla keskiviikkona

Perjantainen Ekohepoturisti odottelemassa kaveria hiitiltä - oli askarrellut slow feeding- verkon sisällöstä fast foodia :D

Virallinen Hiitintarkkailija kiikaroimassa Teivon näkymiä

Niin se vain on, että tiistai on jo ylihuomenna. Tuskin tänne enää mitään ennen sitä kirjoittelen, mutta pitäkäähän peukkuja Kekelle tämän hurrrrjan merkittävän välietapin suhteen :)

2 kommenttia:

  1. Onnee - hieno Keke! Millos starttiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Keken kanssa ei ole mitään paineita eikä kiirettä mihinkään. Laitellaan vielä vähän ja starttiin tullaan, jos mitään takapakkeja ei tule, varmaankin siinä 3-4 viikon kuluttua :)

      Poista