maanantai 25. marraskuuta 2013

188.

Meillä on täällä ongelma. Nimittäin täysperävaunurekka poikineen on nyt viikonpäivät rallannut tätä meidän kapeaa ja mutkaista yksityistietä eestaas, VR ajattaa tätä kautta mursketta huoltoteilleen. Tänään mittani vähänniinkuin meinasi täyttyä koska rekat ajavat oikeasti todella kovaa! Niinpä otin Aladdinin ja lähdin tielle ratsaamaan ratsastamaan, ja kun ensimmäinen rekka puhalsi mutkasta täyttä höyryä vastaan, en tehnyt elettäkään väistääkseni vaan kylmänviileästi keskellä tietä ratsastin sitä vastaan. Niinhän se rekka sitten pysähtyi. Viitoin hevosen selästä jolloin kuski sammutti autonsa. Viitoin lisää, ja kaveri avasi ikkunan, mitä juuri halusinkin.

Annoin sitten tulla täyslaidallisen tekstiä ilman että kaveri sai suunvuoroa. Ilmoitin että vauhdit saavat luvan pudota tai laitan puomin tielle, ja selvitelkööt sitten pomojensa kanssa mikä on kun ajot seisovat. Tämä on yksityistie, ihan sama vaikka Veeärrällä olisi mitkä käyttöoikeudet mutta täällä ajetaan niinkuin minä määrään, tai sitten ei ajeta ollenkaan, piste! Sanoin että minä treenaan täällä hevosiani, enkä todellakaan ala joka kerta ojaan hyppäämään kun joku hullu kaahaa sorarekallaan kapealla mutkaisella tiellä miljoonaa vastaan. Lisäksi täällä toki liikkuu autojakin, ja meidän koululaisia, ja minun kanssani koiria ja 3v vintiölapsi ja vaikka mitä muuta, joten kertokoon vaan kuskikavereilleen sellaiset terveiset että sopii höllätä jatkossa sitä kaasujalkaa!! Kuin tehostaakseen sanojani alkoi Aladdinkin, joka ei normaalisti piittaa mistään koneista mitään, stepata ja peruutella ojaan, puhista ja korskua. Jatkoin sitten matkaa ojanpiennarta nuollen rekan ohi ja vasta kun olimme päässeet vähän matkan päähän, kuski käynnisti rekkansa ja meni menojaan.

Myöhemmin lenkiltä kotiin tultuani menin hakemaan postilaatikolta postia koirien ja 3veen kanssa. Juuri sopivasti mutkan takaa tuli taas sorarekka, mutta tulipas se tällä kertaa hiljaa! Ja kun pojat tulivat koulusta kotiin, kyselin menikö meidän tiellä rekkoja. Kuulemma meni, mutta oli mennyt hiljaa! Hih :D Liekö sana raivohullusta ämmästä kuskien keskuudessa jo kiirinyt... :D Joka tapauksessa niin tai näin, ei täällä juuri nyt pysty kyllä mitään hevosta treenaamaan ennenkuin saavat tuon käsittämättömän vilkkaan rekkarallinsa loppumaan. Toivon tottavieköön ettei se kestä enää kauaa, ei tuonne viitsi henkensä kaupalla sekaan lähteä!

6 kommenttia:

  1. Jee, hyvä kun annoit kuulua! :D Nyt tästä meidänkin ohi ravaa rekkoja vähän väliä, kun laittavat Hopeavuorentien varresta metsää matalaksi..

    VastaaPoista
  2. Jes! Täälläkin tykätään ! :-)

    VastaaPoista
  3. Hyvä Hanna :)

    Tiina

    VastaaPoista
  4. Taisi ralli hiljetä, tai ainakaan ei ole kahteen päivään kulkenut rekan rekkaa meidän ohitse :)

    VastaaPoista