torstai 21. marraskuuta 2013

187.

Niin vierähti taas viikko ilmoja pidellessä. Ehtihän tuossa välissä olla joku sateetonkin päivä, mutta kyllä kosteissa merkeissä on vuorokaudet vierineet, ahdistavaa. Samaa virttä on tullut lueskeltua muidenkin blogeista joten eipä ainakaan olla kaamosmasennuksen kourissa yksin! Tässä meidän hiekkatarha...:


Ei tuo vesi vaan oikein kertakaikkiaan halua enää mennä mihinkään, tai oikeammin se ei pääse. Ojatkin kun pulputtavat tarhojen vieressä täpötäysinä kuohuen, huh huh mikä vedenpaisumus! Heiniäkään on ihan turha heittää maahan polkeentumaan, hävikki on hirveä, joten Löllin kauhuksi olen viritellyt sille heinät slow feeding-heinäverkkoon.



Eipähän juurikaan edes maahan varise kun poikaparka nyppii korren kerrallaan suuhunsa. Verkon kun aamulla tumppaa ääriään myöten täyteen, on heinää jäljellä vielä pimeänkin tultua. Ennen kun Aladdin hotkaisi maasta heinistä päällimmäiset ja loput polkeentuivat kuraan, nyt ne tulee oikeasti syötyä. Hyvä, hyvä! :)

Aladdinin päivät ovat siis kuluneet tarhaillessa säällä kuin säällä. Ei ollut meidän tallissa sunnuntainen Eino-myrskykään mikään veruke seisottaa hevosta sisällä. Ajanut en ole vielä kertaakaan, lomailkoon nyt rauhassa vielä ainakin toisenkin viikon ennenkuin alan edes suunnitella kevyen liikutuksen aloittamista.

2 kommenttia:

  1. Vedenpaisumus uhkaa täälläkin!! Suunnittelin jo, että laitan kumiveneen rapunpieleen kiinni.... voi sitten soudella töihin ;(
    Tarhat ovat hirveetä möllöä, mutta nämäpä rallaavat siellä into piukeena, niin että ovat savessa kovia myöten.

    P.s. kiitos muistutuksesta, heinäverkot on ollut totaalisen unohduksissa ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on onneksi ihan kuivat tarhat, paitsi kaatosateella, mut loivassa rinteessä kun ovat niin ei jää vesi seisomaan... Muualla sen sijaan on nähty hevosia, jotka tarvis snorkkelin ja räpylät!

    Aika miehekkään värinen heinäverkko btw. :D

    VastaaPoista