keskiviikko 13. marraskuuta 2013

186.

Poika on tullut kotiin :)

Eilen tosiaan vietettiin vaihteeksi päivä Teivon klinikalla. Olen jo jonkin aikaa vihjaillut että vaikka joku Kanta-asiakasjärjestelmä olis kiva, tyyliin joka 10.s kerta ilmaiseksi, mutta kumma kun eivät vaan ajatukselle lämpene?! :D No, joka tapauksessa, meidän tehtävä oli tuoda Mikon 2v ruuna mukanamme ja Mikko toi sitten luonnollisesti Löllin Hankasalmelta Teivoon. Ehkä ekan kerran koskaan me Vesan kanssa olimme ennen Mikkoa perillä, rasti seinään! Tosin mikään hoppu ei ollut, vaikka meillä oli aamun ensimmäinen aika, saimme silti odotella totutun puoli tuntia ennenkuin alettiin tositoimiin.

Läpi käytiin peruskuviot, ell kävi hevosen ensin läpi käsin, ja seuraavaksi siirryttiin ulos juoksuttamaan. Ihan odotetusti mitään isoja huolestuttavia reaktioita ei saatu mistään, mutta senverran kuitenkin että hoidettavia paikkoja löytyi. Myös muutamat röntgenkuvat otettiin ja pari kohtaa jaloista ultrattiinkin, lähinnä minun mielenrauhan turvaamiseksi. On mukavampi alkaa taas treenata kun tietää kaiken olevan kunnossa. 

Piikkejä laitettiin etupolviin ja oikeaan etuvuohiseen, sekä vasempaan kintereeseen. Hampaissa oli reilusti teräviä piikkejä, täysin luonnollista huomioiden ikä ja käynnissä oleva hampaiden vaihtuminen. Seuraavan kerran hammaslääkäriin puolen vuoden kuluttua. Rokotuskin Aladdinin kaulaan tuikattiin, ja niin oltiinkin potilastoimiston kautta valmiita poistumaan paikalta. Ette kuulkaa usko miten ihanaa oli taluttaa Aladdin omaan koppiin ja lähteä ajelemaan kotia kohti! Kyllä tuo kuukauden reissu poissa kotoa oli vähän liian pitkä aika, eihän semmoista erossaoloa meinaa mitenkään kestää! Kyllä nyt onkin sitten halailtu ja pussailtu Löllin kanssa koko kuukauden edestä <3<3<3 Ja vielä <3!

Illalla annoin hevosille vielä matolääkkeet joten huoltopainotteinen oli eilispäivä. Tänään Aladdin on luonnollisesti viettänyt koppipäivää piikitysten jäljiltä. Sensijaan tallikaveri Kekellä kävi seppä katsomassa toista takakaviota. Siitä oli lähtenyt muutama päivä sitten tarhassa kenkä ja mitä ilmeisimmin anturaan uponnut varvaskäänne aiheutti kaviopaiseen. Sitä olen nyt hautonut ja tänään tosiaan seppä avasi paisekohdan. Nyt vielä muutama päivä hoidetaan kaviota hautein ja ensi viikolla lyödään alle tervatappura ja välipohja. Jospa sitten pääsisi taas täyspainoisesti treenaamaan, kyllä tämä sairastupameininki alkaa pikkuhiljaa riittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti