torstai 28. toukokuuta 2015

289.

Jasmin varsa syntyi ilahduttamaan meitä tiistaina aamuyöstä klo 03.30. Vahatippoja tamma ei tehnyt mutta maidon muututtua iltaan mennessä valkoiseksi, tiesin taas kerran odottaa varsaa saapuvaksi. Ja sieltähän se tuli, musta kyömypäinen tammavarsa, kuin kopio täyssiskostaan Lissusta. Todellinen mittatilausvarsa!!





Ensiulkoilulla, ikää n. 5h


Ikää 1,5vrk















Myös Pupun varsa on kasvanut kovasti. Todella hieno tamma sekin!








Varsomiset ovat nyt siis onnellisesti takanapäin. Enää täytyy vain koittaa saada pidettyä nämä ihanat tyttöset hengissä ja terveenä, siinäpä sitä haastetta kerrakseen!!! Jasmi siemennetään uudestaan, tällä kertaa Mr Pine Chipillä. Pupu taas lähtee syksyllä vieroituksen jälkeen kaverini perheeseen puskaratsuksi.

Ai niin! On Aladdinistakin kerrottavaa! Sehän otti ja voitti 21.5 Suonenjoella, runnoi kuolemanpaikalta väkisin ensimmäisenä maaliin pehmeällä radalla aikaan 19,1. Seuraavan kerran se starttaa 1.6 Joensuussa. Kekellä taas on ollut vähän takkuista mutta eiköhän sekin taas kohtapuoliin starttiin tule.

Laitetaans tähän loppuun nyt vielä kuvat meidän 4v omakasvatti Latesta, joka on ollut meillä talven yli kasvamassa ja kehittymässä kaikessa rauhassa. Kohtapuoliin Late lähtee takaisin Hankasalmelle, mutta kyllähän tämännäköisen hevosen kehtaa takaisin lähettääkin :) 





5 kommenttia:

  1. Oi hitsin vitsin hitsit, onnea miljoonasti!!! ♥ Olisiko parempaa voinut enää maailmaan tupsahtaa! :) Todella hienolta näyttää koko sakki!

    VastaaPoista
  2. Onnea hienoista varsoista :)

    VastaaPoista
  3. Onpa nätit varsat! Toivottavasti näiden kanssa menee nyt kaikki hyvin!

    VastaaPoista
  4. Onnea varsoista, kauniita tammoja ovat molemmat.

    VastaaPoista
  5. Varsaonnittelut! Onpa kovin samaa näköä kuin se täyssisko, toivottavasti tämä paikkaa edes osin sitä menetystä. Mielenkiinnosta, missä vaiheessa rupeat tuota maidon koostumusta tarkkailemaan, kuinka useasti päivässä katsot ja paljonko lypsät maitoa kämmenelle? Onko tammat näyttäneet muita varsomisen merkkejä?

    VastaaPoista