keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Vanhan loppu on usein myös uuden alku...



Äh. Yleisön painostus on ollut viime aikoina melkoisen kova. Joten kai se on jossain muodossa jatkoa keksittävä näille blogitarinoille, varsinkin kun vastoin kaikkia todennäköisyyksiä ja "Nyt se on loppu"-päätöksiä talli sai kuin saikin jälleen uuden vahvistuksen. Joten stay on tune, 5-vuotiaaksi juuri kääntyneen suomenhevosruuna Kroisantin tarinat ovat vasta alussa. Kunhan uuden blogin osoite ym. sisältö alkaa hahmottua, linkitän tänne osoitteen. Ou nou, mitähän tästä vielä tulee.....  :)






5 kommenttia:

  1. No niin :) johan mie aattelin, että pitää keksiä jotain, että pysytte linjoilla...mutta siinähän se "jotain" on! Hieno <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siinähän se jotain, putte jossa todellakin on minun silmiini ja sormiini sitä jotain <3 Toivotaan että kuvitelmat ja odotukset osuisivat kerrankin oikeaan ja tulostakin syntyisi niiden haaveiden ja unelmien lisäksi! :)

      Poista
  2. Jeejee, kuten jo aiemmin todettua: nyt sulla on oikea rotu. Tervetuloa suomenhevosmaailmaan ja suomenhevosongelmiin: "Onko se lihava?!, Ontuuko se yhtä, kahta, kolmea vai neljää jalkaa?, Mahtuukohan tämä kääntymään tässä tiellä?, Pysähtyyköhän tämä ennen tuota risteystä?" jne jne. Ei vaiskaan. Nämä on upeita kavereita ja vaikka suomenhevonenkin on jo jalostettu ravureiksi niin varmaa on, että ongelmat ei lopu kesken! Mielenkiintoista alkaa seuraamaan tiedän ravitaivalta. :) Onnea matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ja auts, ah miten ihanan realistinen katsantokanta tähän projektiin, ei mitenkään lannista, kiitos vain ;) :D Mun ensimmäinen hevosenihan (ja ylipäätään koko hevosharrastukseni alku) oli nimenomaan suomenhevonen ja -painotteinen joten vierasta tämäkään maailma ei toki ole. Tässä vuosikymmenten välissä ei vain ollut mielenkiintoa painia näiden jääkarhujen kanssa mutta jos hevonen on hyvä, on aivan sama onko se lämmin- vai kylmäverinen ;) Ja tätä pidän hyvänä hevosena, itseasiassa tiedän että se on hyvä, olenhan sen itse yksivuotiaana ajolle opettanut ja jo silloin todennut että ravi tulee kuin koneesta. Toki, eihän tämä mulle olisi koskaan tullut, jos ei sillä olisi kosolti niitä omia _ongelmiaan_, eli helpolla tuskin tämänkään kanssa tullaan pääsemään. Toki 5v putte ei vielä ole lainkaan liian vanha, paljon on vuosia jäljellä, mutta paljon tulee olemaan kyllä työmaatakin ennenkuin starttiin saakka päästään, jos koskaan. Katsotaan mitä tästä tulee, toivotaan parasta ja pelätään pahinta! :)

      Poista
  3. No niin, tämä on tämän pakkaspäivän paras uutinen! Jään odottamaan mielenkiinnolla Kroisantin - tai Voisarven, kuten Outi taisi todeta - blogia. On noissa molemmissa roduissa oma viehätyksensä. Meillä talli ollut aina suomenhevospainotteinen ja niitten kanssa tulee touhuttuu, vaikka kenokauloja noi ihkaomat onkii.

    Ja ihana, että joku on kattonu Bläksän menoo starteissa, ku ei ite meinaa uskaltaa. :D Kohta tullaa taas!

    VastaaPoista